Приемаме Вашите поръчки 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.БЪРЗА И ЛЕСНА ПОРЪЧКА НА ТЕЛЕФОН 0877 153 291
 


* Поръчката по телефона става като заявите желаните от Вас продукти и дадете необходимите координати за доставка на нашият оператор.


* Подробна информация относно условията за доставка ще намерите в Раздел ‘’ДОСТАВКА’’ПОРЪЧКА ПРЕЗ САЙТA:


* Необходимо е да кликнете върху бутон ‘’Количка’’, намиращ се под всеки един продукт, след което ще Ви се зареди страница с описание на добавения продукт и стойността на доставката (без отстъпката от 10%, която ще ползвате).


* За да продължите към поръчката натиснете бутон ‘’Продължи с поръчката’’, a ако желаете да закупите и други продукти натиснете бутон ‘’Продължи с пазаруването’’.


* След натискане на бутон ‘’Продължи с поръчката’’ ще Ви се зареди страница, където можете да направите бърза поръчка в три лесни стъпки или да създадете Ваш профил в сайта, от който да правите следващите си поръчки, както и да следите интересните за Вас продукти като ги добавяте в раздел ''Любими''.


* За да завършите успешно своята поръчка е необходимо да следвате следващите стъпки в сайта.Екипът на BIP Online Outlet Ви пожелава приятно пазаруване на нашият сайт.